Política

Un turista mort i dues persones ferides en un atac a París que s’investiga com un atemptat terrorista

Un turista alemany ha mort i dues persones han resultat ferides aquest dissabte a la nit a París per les ganivetades perpetrades per un jove francès de 26 anys. La policia, que investiga el succés com a atac terrorista, va poder detenir l’agressor, que va atacar les tres víctimes prop de la Torre Eiffel amb crits d’“Al·là és gran”. Els fets, segons la gendarmeria, van tenir lloc cap a les nou de la nit en ple centre de la capital francesa. El jove primer va matar el turista francès i després, mentre fugia de la policia, va ferir amb un martell dues persones més.

Segons el ministre de l’Interior francès, Gérald Darmanin, l’arrestat, Armand Rajabpour-Miyandoab, va explicar als agents que no podia suportar que els musulmans estiguessin morint a l’Afganistan i Palestina. La Fiscalia Antiterrorista s’ha fet càrrec de la investigació. Darmanin també va informar que l’agressor ja havia estat detingut amb anterioritat per un intent d’atac al districte empresarial de La Défense l’any 2016 pel qual va complir quatre anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.