Política

Política

Rull serà el número 3 de la llista de Puigdemont pel 12-M

El consell nacional de Junts ratificarà les llistes de les eleccions aquest dissabte a Elna

L’exconseller Josep Rull serà el número 3 de la llista de l’expresident de la Generalitat i candidat de Junts+, Carles Puigdemont. Després d’anunciar que la número 2 seria l’empresària Anna Navarro, aquest divendres s’han donat a conèixer les llistes de les quatre demarcacions, aprovades per unanimitat per l’executiva del partit i que el Consell Nacional ratificarà aquest dissabte en un acte a Elna.

Junts recorda en un comunicat que la composició de les llistes responen a la idea defensada per Puigdemont de sumar persones més enllà de les que ja integren el partit. A part de Puigdemont que encapçala llista a Barcelona, el candidat de Junts estarà acompanyat, com ja va anunciar fa dues setmanes, per Mònica Sales (Tarragona), Jeannine Abella (Lleida) i Salvador Vergés (Girona).

Altres noms que acompanyaran el candidat de Junts+ a Barcelona seran la presidenta del Parlament, Anna Erra (número 4), el president del grup de Junts, Albert Batet (5), el vicepresident del partit i portaveu, Josep Rius (7), i l’exconseller Jaume Giró (11). També l’escriptora Ennatu Domingo (número 6), Agustí Colomines (9) i l’exconseller Lluís Puig (12), entre d’altres. Xavier Trias apareix tancant la llista de forma simbòlica en el número 85.

A la demarcació de Girona, s’inclouen Carme Renedo (2), Isaac Padrós (3), Sònia Martínez (4), Maite Selva (5), Maria Àngels Planas (6) i Jordi Munell (7), entre altres.

A Lleida, acompanyaran Abella, Ignasi Prat (2), Anna Feliu (3), Jordi Fàbrega (4), Rosa Jové (5), Antoni Reig (6) i Raül Aguilar (7), entre d’altres.

Per últim, a Tarragona, els primers llocs de la lllista està conformada per Jordi Bertran (2), Joaquim Calatayud (3), Noemí Nieto (4), Irene Negre (5), Pere Segura (6) i Núria Besora (7).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.