Política

POLÍTICA

ERC fa una crida a concentrar el vot progressista

En un acte a Banyoles, la cap de llista per Girona, Laia Cañigueral ha carregat contra Junts i el PSC

Els republicans gironins han celebrat aquest diumenge un acte a Banyoles que ha comptat amb la participació de la cap de llista per Girona, Laia Cañigueral, del número 6 i candidat del Pla de l’Estany, Jaume Butinyà, i del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort. Cañigueral ha manifestat que “actualment, Esquerra és l’únic partit progressista amb possibilitats de guanyar i tenir la presidència de Catalunya” i ha carregat contra PSC i Junts dient que “fan veure que es barallen però comparteixen el mateix model del país”. La candidata republicana ha insistit en què tant als socialistes com als de Puigdemont “no els importen els catalans i catalanes, sinó arribar al poder per beneficiar als de sempre”.

“Fem una crida a tots els votants progressistes de Catalunya, a concentrar el vot en ERC, per seguir fent possible el canvi, aconseguint el 0-3 gratuït, polítiques pensades per a les dones i uns serveis públics més forts”, ha demanat Cañigueral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]