Política

política

Aragonès demana el vot per no posar “en risc” tots els avenços del seu govern

Demana el vot perquè no manin “ni els de la Moncloa ni els de les retallades”, i per evitar que Illa convidi Felip VI al Palau de la Generalitat

Sans acusa Junts i PSC, en al·lusió al Hard Rock, de no voler per a Girona el que defensen a Tarragona

“Tot el que hem avançat estarà en risc si aquest 12-M ERC no està en disposició de tornar a liderar la presidència de la Generalitat”. El president i candidat republicà, Pere Aragonès, ha tancat aquest vespre la campanya a Tarragona demanant que la gent voti diumenge “pensant en Catalunya” i què es farà els propers quatre anys, i reivindicant la continuïtat de la seva obra de govern, que assegura que ha “posat al centre” les preocupacions i angoixes de tota la ciutadania. “Som l’opció que garantim que no ens manaran ni els de la Moncloa ni els de les retallades”, ha reiterat davant mig miler de persones al Moll de Costa de la ciutat, on ha denunciat l’intent de “ressuscitar la Catalunya binària” per part dels que els últims 40 anys “s’han repartit el país com si fos el seu patrimoni”, en al·lusió a PSC i Junts. “Sabem que ERC els molestem, som la pedra a la sabata per als que havien manat sempre”, ha insistit, tot erigint-se com l’únic partit en condicions de guanyar “que no fa triar entre polítiques socials i llibertat nacional”. Per això ha fet una darrera apel·lació a concentrar el vot de les esquerres, a fi de no beneficiar un Salvador Illa que, segons ell, “el primer a qui convidaria al Palau de la Generalitat seria a Felip VI”.

La candidata per Tarragona, Raquel Sans, ha acusat PSC i Junts de voler el Hard Rock a Tarragona però dir que no els encaixa a Girona, com han indicat en entrevistes els últims dies la socialista gironina Sílvia Paneque o, ahir mateix, el candidat Carles Puigdemont. “El que no és bo per a Girona tampoc ho és per a Tarragona, nosaltres som un equip i pensem en la Catalunya sencera”, ha postil·lat. Sans també ha denunciat els constants problemes ferroviaris en les línies cap al sud, i ha reclamat que “cap vot dels que agafen la Renfe es quedi a casa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.