Política

L'alcalde i els regidors de la Bisbal del Penedès, tancats per aconseguir un nou CAP

Societat

Protesta inèdita d'un equip de govern per la manca d'un equipament. L'alcalde i diversos regidors de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) s'han tancat a la delegació de Salut de la Generalitat a Tarragona per reclamar al departament de Salut la construcció immediata del CAP que reclamen des de fa temps per al poble.

Segons ha explicat l'alcalde, el republicà Josep Maria Puigibet, en una entrevista a Catalunya Informació, ja hi ha hagut una primera reunió amb la conselleria, però volen "dates concretes", un compromís clar del departament de Salut i de la consellera, Marina Geli. I estan disposats, a més, a fer durar la tancada fins que calgui. "Les mobilitzacions se sap quan comencen però no se sap quan acaben", ha advertit.

Un dels regidors d'ERC, que ha començat una vaga de fam, ha declarat que amb la tancada reclamen l'atenció dels estaments públics. Denuncia que el centre d'atenció primària que tenen actualment al poble va ser construït ara fa 15 anys per a unes 700 persones, "quan ara hi ha un trànsit de 8.000" i no es pot donar un servei de qualitat quan els pacients fan 2 i 3 hores de cua per poder ser atesos.

Segons el regidor, les obres per a la construcció del nou CAP havien de començar el juny del 2007, però no s'ha fet res, "tot per la deixadesa per part de l'administració". Amb la tancada reclamen un compromís en ferm per part del govern, que alhora ha respost que "no té disponibilitat pressupostària".

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.