Política

El PSC acusa Mas de "demagog" amb les seves receptes anticrisi

Política

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat que la conferència que el líder de CiU, Artur Mas, va pronunciar dilluns sobre com superar la crisi econòmica té "incoherències i frega la demagògia" per plantejar una rebaixa d'ingressos de la Generalitat i un augment de la despesa social.

"Parlar d'abaratir l'acomiadament és un risc molt alt i una injustícia per als treballadors (...) En alguns punts coincideix amb els del president de la Generalitat, i en canvi n'hi ha d'altres que són bastant mancats de coherència, i fins i tot fregant en algun cas la demagògia", ha dit Iceta en declaracions a Catalunya Ràdio.

En el mateix sentit s'ha expressat el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, el qual ha afirmat que a Mas li va faltar "valentia" comparat amb el president Montilla, alhora que ha criticat la falta de noves propostes en el discurs del líder de CiU.

En declaracions a RAC-1, Zaragoza ha afirmat que esperava "una altra cosa, i no aquesta falta d'idees i de propostes noves" de la conferència de Mas, que ha qualificat en molts sentits de "contradictòria".

"Vaig trobar coses molt contradictòries i amb poca solvència. No es pot anar plantejant rebaixar els ingressos i al mateix temps augmentar la despesa permanent", ha explicat Zaragoza, que ha criticat Mas perquè demana la unitat de les forces catalanes i en canvi no dóna suport a la feina feta pel govern.

Segons el dirigent socialista, a Mas "li va faltar la valentia" que va tenir el president de la Generalitat la setmana passada, quan va plantejar mesures per superar la crisi com ara la congelació salarial per als funcionaris públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Bondy, perifèria parisenca mestissa

Bondy (França)
Cristina Ribas
Cap de l’oposició a l’Ajuntament de Sant Gregori (ERC)

“Allarguem la mà a l’equip de govern per donar vida al poble”

Sant Gregori
Nerea García Guerrero
Cap de l’oposició a Badia del Vallès (Totes fem Badia)

“Les polítiques del PSC a Badia són molt continuistes”

Badia del Vallès
POLÍTICA

Denúncia de Junts per compres irregulars a la policia de Pineda

PINEDA DE MAR
Guerra a Europa

La UE aprova el primer lliurament a Ucraïna de fons originats pels actius russos

Barcelona
guerra a gaza

Calculen que uns 21.000 nens estan desapareguts a la Franja

barcelona
Estat espanyol

El jutge del cas Koldo rebutja cedir la investigació a la fiscalia europea

Barcelona
GIRONA

Salellas convoca una junta local de Segurerat pel tiroteig a Font de la Pólvora

GIRONA
Guerra a Europa

Moscou responsabilitza Washington de l’atac mortal a Sebastòpol

Barcelona