Política

Felip Puig diu que Saura "no està preparat per dirigir" els Mossos

Política

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha mostrat la seva preocupació per la falta de "fermesa, serenitat i sentit d'Estat" del conseller d'Interior de la Generalitat i president d'ICV, Joan Saura, i "per no reconèixer els seus errors i per no estar preparat per dirigir la policia catalana".

Puig ha parlat de la "falta de coratge" de Saura per no acceptar responsabilitats en l'actuació dels Mossos en el desallotjament del rectorat de la UB i, sobretot, per les declaracions del president d'ICV "buscant culpables en els mitjans de comunicació i en altres partits polítics".

Per tot això, Puig ha reclamat al president de la Generalitat, José Montilla, el "cessament" de Saura. Ha avisat que si segueix sense apartar Saura de la política serà "coresponsable" dels seus actes. Puig ha titllat de "provocació excessiva" la falta de respostes a les reclamacions de cessament del conseller d'Interior i ha assenyalat que Montilla no li està fent "cap favor" a Catalunya. 

El dirigent convergent s'ha referit a les xifres anunciades fa poc sobre el dèficit català i ha dit que el "mal" finançament es veu "agreujada" per la "mala gestió del govern i del conseller Antoni Castells".

Puig ha dit que la "debilitat financera" del govern és el resultat de "la malversació de diners" de l'executiu i d'"haver contractat 80.000 funcionaris nous en els últims quatre anys i per haver invertit en polítiques que no eren prioritàries". Des de l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat, "es veia que aquests pressupostos eren irrealitzables i sobredimensionats per una mala planificació pressupostària", ha afirmat Puig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Mor un membre de Hezbol·là en un atac selectiu israelià contra un vehicle al Líban

barcelona
Política

El pla d’habitatge, una de les prioritats del nou alcalde de l’Hospitalet, David Quirós

l’Hospitalet de Llobregat
Política

El TSJC retorna al jutjat el cas de Vergés per la vacunació a policies

barcelona
política

ERC insta Illa i Puigdemont a presentar-se a la investidura

barcelona
rússia

Putin visitarà Kim a Corea del Nord aquest dimarts i dimecres

barcelona
política

Els comuns convoquen l’assemblea per renovar direcció i projecte al novembre

barcelona
política

Un informe certifica que Garriga va despatxar despeses personals al compte de Vox del Parlament

barcelona
política

Aznar anima els ciutadans a actuar contra el “desmuntatge constitucional” de l’amnistia

b«rcelona
guerra a gaza

Netanyahu dissol el gabinet de guerra

barcelona