Política

Gran acte independentista sobre el camí per arribar a ser un Estat lliure

Els promotors de la campanya 'I’m Catalan I love freedom' convoquen dimecres, 3 de març, una trobada a Sabadell amb la participació de Alfons López Tena, Oriol Junqueras, Joan Carretero, Josep Guia, Francesc Ribera (Titot), Joel Joan i la presència de Joan Laporta després de la segona tongada de consultes sobiranistes d'aquest cap de setmana

Amb el títol d'Acte d'Estat, els promotors de la campanya I’m Catalan I love freedom han convocat per dimecres, 3 de març, un gran acte per difondre el marc que tindria Catalunya si s'incorpora al concert dels Estats lliures del món. Personalitats polítiques com Alfons López Tena, Oriol Junqueras, Joan Carretero i Josep Guia, amb l’actuació de Francesc Ribera (Titot), la presentació del president de l’Acadèmia de Cinema de Catalunya, Joel Joan i amb la presència especial del president del FC Barcelona, Joan Laporta, exposaran el camí a seguir per fer realitat aquesta aspiració política.

L'acte se celebrarà al teatre La Faràndula, de Sabadell de forma immediata a la segona tongada de consultes sobiranistes celebrades el proper cap de setmana arreu de Catalunya. Aquesta nova sèrie de consultes populars tindrà la participació de 81 municipis que han convocat a les urnes unes 300.000 persones.

L'Acte d'Estat tindrà lloc a les 20 hores al Teatre Municipal La Faràndula de Sabadell, amb una capacitat per a 1100 persones. Acte d’Estat oferirà el full de ruta a seguir per arribar a l’obtenció de la independència de Catalunya. La novetat serà la presentació d’un curtmetratge en que quedaren reflectides les millores de Catalunya en un futur Estat Català.

Les entrades per l’acte es poden adquirir per 5€ al mateix Teatre La Faràndula, a
Òmnium Cultural Sabadell i de dimecres a dissabte de 18h a 20h, i divendres a dissabte de 11h a 13h a la guixeta del Teatre Municipal de Sabadell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La Fiscalia General de l’Estat demana la recusació de Macías en la causa de la llei d’amnistia

barcelona
unió europea

El Parlament Europeu reconeix Edmundo González com a president “legítim” de Veneçuela

barcelona
política

L’exalcalde de Vilassar de Dalt, candidat a dirigir ERC amb Camps, Jordà i Sans

barcelona
pròxim orient

Israel diu haver frustrat un complot iranià per matar Netanyahu

barcelona
judicial

Llarena veu un possible delicte dels Mossos en la no detenció de Puigdemont

barcelona
política

Junts fa pressió perquè Illa inclogui Puigdemont en la ronda de trobades amb expresidents

barcelona

El ple de Vilablareix puja 30 euros la taxa d’escombraries

VILABLAREIX
Pròxim Orient

Segona onada d’explosions al Líban

Beirut
Josep Maria Vallès
Alcalde de Sant Cugat del Vallès (Junts per Catalunya)

“L’obsessió és revertir el dèficit de 22 milions el 2024”

Sant Cugat