Política

RASCLET

Estrelles invitades

Curiosos viaranys els que està prenent aquesta precampanya. És un joc on els papers estan canviats i qui controla l'agenda són les opcions minoritàries, mentre els “grans” callen i esperen. Si es repassen els temes que han presidit el debat en l'última setmana, trobem que molts responen als eixos estratègics del PP de Catalunya. La immigració, la llengua... Qualsevol diria que els populars són els favorits. I CiU? I el PSC? No se sap. És normal que els incomodin segons quins temes i vulguin passar-hi de puntetes, però sorprèn que no siguin capaços de virar la nau de l'interès públic cap a les aigües que els són més favorables.

Dèiem la setmana passada que l'estratègia del silenci pot ser convenient, sobretot quan el vent et ve de cara. Però una cosa és no dir res i l'altra és deixar que tot l'espai informatiu l'ocupin les propostes més radicals i minoritàries. A veure si les estrelles d'aquesta campanya acabaran sent Sánchez-Camacho i Rivera!

No hauríem de menystenir el paper de seleccionador que tenen els mitjans de comunicació, que en part explicaria el fenomen. Davant l'atonia general, el que la diu més grossa és el que té més números per sortir en pantalla, fet que acaba sent una invitació a la barra lliure. Si només em votaran els meus, què m'importa aparèixer com un radical? És lògic. El que no ho és tant és l'actitud dels altres. Perquè si aquestes eleccions són un ping-pong de sectaris, qui voldrà votar?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Netanyahu assegura que entrarà a Rafah amb o sense acord

barcelona
RIPOLL

Eloi Badia: “L’extrema dreta no té cabuda a Catalunya, ni en català ni en castellà”

RIPOLL
política

Aragonès veu “estrafolària” la proposta de Junts per revertir el dèficit fiscal

barcelona
economia

La inflació a la zona euro es manté en el 2,4%

barcelona
política

Serrat, Coixet, Gervasio Deferr o Jorge Javier Vázquez donen suport a Illa

barcelona
política

La CUP, oberta a entendre’s amb ERC, Junts i comuns

barcelona
estat espanyol

Sánchez es torna a investir

Madrid
TEMA DE CAMPANYA

Fer rajar aigua quan no n’hi ha

Girona
Brasil

Bolsonaro s’enreda en la justícia

Buenos Aires