Política

Més llistes que mai al Camp i l'Ebre

Un total de 30 candidatures, 12 més que el 2006, concorren a les eleccions del 28 de novembre

El Diari oficial de la Generalitat va publicar la setmana passada les 30 llistes electorals que concorreran a la demarcació de tarragona en les eleccions al Parlament del 28 de novembre. Es tracta de l'oferta més àmplia del país, davant de les 29 llistes proclamades a Barcelona i Lleida i de les 26 de Girona. En total, hi ha 540 candidats per als 18 escons que estan en joc al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, on hi ha 12 llistes més que ara fa quatre anys, quan hi van concórrer 18.

Les irrupcions independentistes de partits amb possibilitats d'entrar al Parlament, com Solidaritat Catalana i Reagrupament, o les espanyolistes, cas d'Unión Progreso y Democracia, han ampliat el ventall de possibilitats amb què es trobarà l'elector tarragoní, i en què també destaca, com a novetat, la candidatura de la CORI, que a Tarragona encapçala Josep Maria Turcó, o la de la formació 2.0 Pirates de Catalunya, així com el Partit dels Pensionistes en Acció. Democraticaweb o Des de Baix són altres de les opcions noves que s'afegeixen a les formacions alternatives de sempre. El Partit Antitaurí contra el Maltractament Animal també torna a presentar candidatura per Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.