Política

Nadal afirma que el traspàs de govern serà “ordenat i tranquil”

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques explica després de la reunió del consell de govern que encara no hi ha data de constitució del nou govern

Nadal insisteix que es facilitarà el traspàs

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha afirmat després de la reunió del consell de govern que es facilitarà el traspàs al nou govern. “Hi ha criteris interns en àmbit de cada conselleria per tenir preparat un procés de govern ordenat, tranquil”, ha afirmat Nadal qui, ha afegit que es vol que el nou govern assumeixi el traspàs de la manera més fàcil possible.

El conseller també ha assegurat que de moment es desconeix la data de constitució del nou govern perquè encara s'està en fase de resultats provisionals.

Nadal també ha explicat que el president de la Generalitat en funcions, José Montilla, ha guardat silenci, durant la primera reunió del Govern després de les eleccions en el que es refereix a qualsevol mena de balanç tant dels resultats dels comicis com del camí del tripartit en els seus set anys de vigència.

Nadal s'ha esforçat a transmetre que el silenci de Montilla sobre els comicis radica en la “necessitat” de separar el que és el propi govern de les repercussions que les eleccions tindran a cadascun dels partits que el conformen i, tal com acostuma des que va arrencar la campanya electoral, s'ha mostrat escrupolós a l 'hora de valorar assumptes polítics des de la taula del Palau de la Generalitat on compareix, ha insistit, en nom del govern.

El Consell Executiu d'avui, el primer amb el govern en situació de provisionalitat, s'ha prolongat durant tan sols una hora i mitja en la qual els consellers en funcions han despatxat “ràpidament” diversos acords d'una entitat que correspon, ha subratllat Nadal, a les atribucions que la llei contempla per als governs en funcions.

“No sobrepassarem ni un mil·límetre aquesta frontera perquè som conscients que estem en un moment diferent”, ha sostingut Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.