Política

Laporta veu inviable el concert econòmic que proposa CiU

El líder de Solidaritat, Joan Laporta, va assegurar ahir que la proposta de concert econòmic que fa Artur Mas (CiU) és “inviable” i només generarà frustració entre la ciutadania. En declaracions a Catalunya Ràdio, Laporta va donar per fet que Mas sap per endavant que el govern central no està disposat a cedir un concert econòmic a Catalunya. I va fer servir aquest argument per insistir que l'única solució és la independència.

Laporta va confirmar que només donaria suport a la investidura de Mas si el líder de CiU accepta “un compromís per declarar la independència en aquesta legislatura” de manera unilateral.

“Mas no ho ha portat en el seu programa, malgrat que diu en la intimitat que és independentista, que votaria la independència”, va afegir. Al seu entendre, CiU no ha ofert als electors propostes polítiques que siguin atractives.

Laporta creu que l'èxit electoral de CiU és perquè “s'ha votat més en clau de govern, que no de país”. “El tripartit ho ha fet tan malament que majoritàriament s'ha votat CiU com l'antitripartit. Això és una reacció política, no una proposta”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.