Política

La Barceloneta mobilitza 170 voluntaris en l'assaig de la consulta a la ciutat

Barcelona estrena avui en aquest barri la recollida de vots anticipats

Les coordinadores de tots els districtes s'impliquen en la prova pilot d'avui

Primera prova: la Barceloneta. Barcelona assaja avui al seu barri mariner la recollida de vots anticipats per la consulta popular sobre la independència de Catalunya. Es mobilitzaran 170 voluntaris i hi prendran part fedataris i voluntaris de la resta de barris i districtes de Barcelona, que a partir de demà mateix ja començaran també la recol·lecció de vots.

La plataforma Ciutat Vella Decideix disposarà pel barri catorze meses de votació, que estaran obertes des de les nou del matí fins a les vuit del vespre en llocs estratègics. Així, hi haurà taules a la boca de l'estació del metro de la Barceloneta, al Museu d'Història de Catalunya, al parc de la Catalana, a la plaça del Poeta Boscà, a la rellotgeria Cànovas, a la plaça de la Barceloneta, a l'administració de loteria del carrer de Ginebra, a la llibreria Negra i Criminal, a l'associació de veïns de la Barceloneta, al temple de Santa Maria, a l'associació de veïns de l'Òstia, a l'exterior del Centre Esportiu Marítim, a la plaça del Mar i al camp de futbol de la Barceloneta (aquesta només al matí). Per si això fos poc, s'ha organitzat una bicicletada popular amb urnes mòbils per tot el barri, de manera que qui vulgui votar, ho pugui fer allà on sigui.

A més, al llarg del dia s'han organitzat diversos actes populars a la plaça del Poeta Boscà per augmentar la participació en la jornada. És previst que durant el matí s'hi acostin destacades personalitats de la cultura i la política del país per exercir el seu dret de vot. Encara pendent de confirmar, hi ha prevista l'assistència i participació de Jordi Portabella, Joan Laporta, Alfons López Tena i Muriel Casals, entre d'altres.

LA XIFRA

170
voluntaris
participen avui en la primera recollida anticipada de vot al barri de la Barceloneta, a Ciutat Vella.

Música, màgia i pa i botifarra per captar el vot

El programa d'actes comença a les nou del matí amb la recollida de vots i a les deu s'iniciaran les actuacions a l'escenari de la plaça del Poeta Boscà. A les dues del migdia hi ha previst un dinar popular a 4 euros (inclou pa amb tomàquet i botifarra, got de brou i porró de vi) i a dos quarts de deu del vespre, la lectura dels resultats i la celebració amb rom cremat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

L’ONU demana investigar les fosses comunes trobades en els hospitals de Gaza

barcelona
política

Vergés (Junts) reivindica la llengua catalana a la Diada de Sant Jordi

sant feliu de guíxols
unió europea

L’Eurocambra avala les noves regles fiscals que han de reduir el dèficit i el deute

barcelona
política

El TC avala Puigdemont de candidat contra el recurs de Cs

barcelona
regne unit

Sunak anuncia un augment de la despesa en defensa

barcelona
guerra a europa

Hezbol·là ataca amb drons una caserna israeliana a 15 quilòmetres de la frontera

barcelona
Unió Europea

L’Eurocambra aprova el ‘dret a reparar’ per a estendre la vida útil de béns

barcelona
estat espanyol

L’AN reobre la causa de l’espionatge a Sánchez amb Pegasus

barcelona
política

Laia Estrada critica que ERC i Junts mirin més al PSC per arribar a acords

BARCELONA