Política

Rubalcaba: “Aquesta no és una mala notícia però no és la notícia que esperàvem”

“ETA segueix amb les mateixes reivindicacions de sempre, la mateixa arrogància i la mateixa escenografia”

“La il·legalitzada Batasuna només te dues opcions o ETA deixa la violència de manera definitiva o es desvincula totalment de la banda terrorista”

“ETA segueix amb les mateixes reivindicacions de sempre, la mateixa arrogància i la mateixa escenografia”, ha valorat, Alfredo Pérez Rubalcaba, ministre de l'Interior, en roda de premsa, després que ETA hagi emès un comunicat de treva a través del diari Gara.

En aquest sentit Rubalcaba ha insistit en què en “un estat de dret qui verifica la treva són les forces de seguretat de l'Estat no la comunitat internacional”.

La il·legalitzada Batasuna només te dues opcions o ETA deixa la violència de manera definitiva que no es el cas d'avui o es desvincula totalment d'ETA, ha dit Rubalcaba.

El ministre de l'Interior ha volgut resumir el comunicat dient que “aquesta no és una mala notícia però aquesta no és la notícia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.