Política

El PP avisa que no hi ha treva “factible”si ETA no entrega abans les armes

Enric Millo diu que el comunicat no pot ser un “parany” que permeti que gent afí a la banda es presenti a les municipals

El portaveu del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha reiterat aquest dilluns el posicionament de la formació pel qual considera que no hi ha cap “treva factible, ni possible, ni creïble” per part d'ETA si no està precedida per “l'entrega de les armes” i per posar-se a disposició de la “justícia”.

“És la única via per garantir la pau i la llibertat a Espanya i al País Basc”, ha afegit en una roda de premsa a Barcelona i en referència al comunicat fet públic aquest migdia per la banda terrorista a través del diari Gara, en què declara un alto el foc “permanent, de caràcter general i verificable per la comunitat internacional”.

En aquest sentit, Millo adverteix que aquest comunicat no pot convertir-se en un “parany” que tingui com a objectiu “colar-se a les llistes de les properes eleccions municipals”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.