Política

Arenys de mar

Pugna entre CDC i UDC per triar candidat

Els militants hauran d'escollir en assemblea entre les dues llistes

Arenys de Mar encara no té candidat de CiU perquè no hi ha acord dins la federació. Per primer cop UDC ha qüestionat que sigui un membre de CDC qui encapçali com ha fet sempre la llista, després que el seu excandidat, Miquel Rubirola, plegués a principi de mandat. En els últims mesos, les negociacions per fer una llista conjunta no han estat possibles perquè els dos partits apostaven per anar al capdavant. UDC vol que sigui candidat Estanis Garcia, però CDC defensa que l'alcaldable sigui Agustí Massuet. L'un i l'altre són actualment regidors a l'oposició. Seran els prop de 80 militants amb dret a vot els que divendres vinent escolliran entre les dues llistes que els donen suport. “Ho hem intentat consensuar, però és lícit i democràtic si tots dos volem anar al davant”, va dir ahir Massuet, que va admetre que aquesta pugna a darrera hora no els afavoreix.

Per la seva part, el portaveu de CiU i president comarcal d'UDC, Benet Maimí, defensa que sigui l'assemblea la que acabi escollint, a causa de la legitimitat que té UDC d'encapçalar la llista. “No hi ha disciplines de partit, aquí es voten a les persones”. L'assemblea, en què els militants no podran delegar el vot, es farà a dos quarts de vuit del vespre a la sala noble del Calisay.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.