Política

Portabella es reunirà amb Laporta aquest cap de setmana per tancar l'acord de coalició

El candidat d'ERC al consistori barceloní reitera que l'expresident del Barça ocuparà un lloc destacat en la llista del “tercer espai”

El cap de llista de Reagrupament a la coalició, Ignasi Planas, ocuparà la posició 4

El candidat d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha dit que es reunirà amb el líder de Solidaritat, Joan Laporta, abans que s'acabi el cap de setmana llarg, dilluns és festiu a la capital catalana, per tancar l'acord de coalició independentista amb vista a les municipals del 22 de maig.

El republicà no ha volgut avançar quin lloc oferirà Laporta a les llistes del “tercer espai”, integrat a hores d'ara per Reagrupament i ERC. Tot i això, ha reiterat que serà una posició destacada perquè, a parer seu, “és obvi que si hi ha un president d'una formació política que està interessat a enfortir un espai comú independentista i d'alta sensibilitat amb allò que li passa a la gent, es mereix ser tractat com el que és, el president d'una formació política, que és molt”.

El candidat d'ERC ha reiterat que la posició de Laporta és constructiva perquè “suma” i ha assegurat que la posició del líder de Solidaritat ha estat “coherent” durant els últims mesos, fet pel qual “no hi haurà un inconvenient insalvable sobre el lloc de la llista”.

Jordi Portabella ha afegit que una de les “premisses bàsiques perquè els projectes polítics durin és que les altres persones que formen part del projecte se n'assabentin de la proposta a nivell personal i no a través dels mitjans de comunicació”.

El número 4, de Reagrupament, “lo puto crack”

El número 1 d'Esquerra al consistori barceloní ha definit –fent servir “termes esportius”– com “lo puto crack” el cap de llista de Reagrupament a la coalició, Ignasi Planas, que ocuparà la posició 4 de les llistes.

Planas va néixer a Barcelona el 29 d'agost del 1971 en el si d'una família de forners de l'Eixample. És llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en ciències polítiques. Planas és advocat de professió i també ha estat jutge a Girona.

Ignasi Planas està associat a Reagrupament des del maig del 2009, ha estat conseller nacional de CDC i és autor del llibre El catalanisme ha mort. Visca Catalunya! (Duxelm, 2007).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.