ERC obre la porta

Esquerra trenca l'estètica tradicional i, per a les eleccions del 7 de juny, opta per un anunci rodat a l'exterior, que es donarà a conèixer dijous

Nova etapa, nous anuncis. És més o menys la filosofia que ERC ha aplicat a l'espot televisiu per a les eleccions europees, que ahir es va acabar de gravar als entorns del Fòrum. El candidat, Oriol Junqueras, i el president d'Esquerra, Joan Puigcercós, hi intervenen. Després de campanyes d'interiors, amb els colors corporatius groc i negre predominant, ERC obre la porta i surt a l'exterior, tant en el cartell com en l'anunci. En un moment de perspectives negres, aposta per la llum i l'estètica més relaxada d'alguns espots d'automòbils, per mirar d'insuflar optimisme, en una triple direcció: cap a dins del partit, al país i davant de la crisi. El missatge, en la línia del lema, Pròxima estació, Europa, girarà entorn de la necessitat de poder decidir. Sortir a fora té inconvenients. La pluja i el cel tapat d'aquesta setmana han retardat la gravació, com ja va fer amb la foto del cartell, ja presentat. La incògnita de l'anunci es mantindrà fins dijous, quan els republicans substituiran la tradicional enganxada de cartells per l'emissió de l'espot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
rússia

Putin inicia el seu cinquè mandat amb més poder que mai

barcelona
política

Mor Joan Rigol, president del Parlament entre el 1999 i el 2003

CAPMANY

La CUP reivindica la creació del Parc Natural de l’Albera

CAPMANY
català

Òmnium denuncia una insuficient oferta de cursos de català

barcelona
guerra a gaza

Els tancs d’Israel entren a Rafah i prenen el control de la part palestina del pas fronterer

barcelona
guerra a gaza

Israel rebutja la treva acceptada per Hamàs i manté els atacs contra Rafah

barcelona
Regne Unit

Downing Street, més a prop

Londres

Trenta anys de llibertat

Barcelona
John Carlin
Periodista i escriptor

“Mandela va saber guanyar-se els enemics”

Barcelona