Política

XAVIER TRESSERRAS

ALCALDABLE PER ERC A CALDES DE MALAVELLA

“Convé un canvi radical a Caldes”

Considera que després de quatre anys “perduts” ha arribat el moment de recuperar el municipi i prestigiar-lo, fent política i deixant-se de fer gestions, per combatre la crisi

Seria passar dels dos regidors actuals a quatre

De Caldes de tota la vida. Així comença definint-se el candidat d'ERC a l'alcaldia de Caldes de Malavella, Xavier Tresserras. Nascut el 1959, és casat, té dos fills, treballa com a gerent de serveis i és un apassionat de la cultura i les sardanes. Té molta vocació associativa i s'aboca al món sardanístic com a president de l'Agrupació de Sardanistes de Caldes i la Federació Sardanista de les Comarques Gironines, i és vicepresident de la de Catalunya. “Sóc molt sardanista! I m'agrada molt el contacte amb la gent”, afirma. Pren el relleu de Marcel Vila a ERC i espera passar de dos regidors a quatre “per fer un bon resultat”.

Com valora aquests quatre anys?

Han estat quatre anys perduts. Es podien haver fet moltes coses i no s'han fet. Com a oposició, hem vist que aquests independents [PIC] no han respost a les expectatives que van anunciar.

Per tant?

Pensem que convé un canvi radical. És hora de fer política i deixar-nos de fer gestions. Ens havien promès que serien el govern dels preparats i ens han donat el dels incapaços.

Quina sensació té?

Que hem perdut quatre anys i, a més, en l'inici de la crisi. Si s'haguessin espavilat des del principi, haurien pogut fer més coses de les que han pogut fer. I què passa amb un grup independent? Doncs que no té cap porta oberta enlloc.

Quins objectius tenen?

Recuperar Caldes, donar prestigi al poble i fer de Caldes un poble turístic amb salut i esport, que és bàsic. I el poble ha de respirar aquest ambient.

I què li agradaria?

Recuperar la il·lusió de les entitats, que estan una mica cansades de trobar-se problemes i burocràcia.

Quin és el seu lema?

Generar il·lusió a la gent i que pensin que un altre Caldes és possible. El nostre eslògan de la campanya és La teva força. Així és que la seva força segur que ens farà forts a tots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.