Política

JOAN MANSO

ALCALDABLE PER CIU A CAMPDEVÀNOL

“S'ha governat amb hermetisme”

Els estranys equilibris que han fet per deixar-nos fora del govern municipal, tot i ser els mes votats, al final han acabat passant factura

Hem d'evitar que des de l'Ajuntament es posin traves als empresaris

Amb 23 anys, Joan Manso és un dels candidats més joves dels que es presenten en les pròximes eleccions. Tot i això, fa quatre anys que és regidor a l'oposició, ja que en les passades eleccions havia anat de número tres.

Vostè ha estat una de les veus més crítiques en aquesta legislatura. En què ha fomentat les seves discrepàncies amb l'equip de govern?

En una manera de treballar hermètica, de portes endins, sense donar solució als problemes que la gent planteja. Hi ha hagut manifestacions de protesta contra l'Ajuntament i això vol dir alguna cosa. La falta de proximitat de l'alcaldia i l'Ajuntament cap al poble és la cosa més evident d'una manera de fer que no és correcta.

En les passades eleccions, CiU va ser la llista més votada i tot i això es va quedar fora de l'equip de govern. Per què?

Es van ajuntar tots els partit per evitar que nosaltres governéssim i això els va obligar a fer uns estranys equilibris que a la llarga els han passat factura, com s'ha vist amb la sortida de Perernau de l'equip de govern.

Des que l'equip de govern ha entrat en minoria amb la sortida de Perernau sembla que la consigna és tomar-ho tot. Perquè?


En aquests quatre anys s'ha prescindit completament de l'oposició. No s'ha consensuat res tot i que amb cinc regidors som el grup més nombrós. El que ara no poden fer és que en base a la responsabilitat ens demanin el que ningú ens ha demanat en aquests quatre anys. A més, creiem que els pressupostos no són realistes i, pel que fa al POUM, després de les 35 esmenes considerem que el text refós l'ha d'aprovar el pròxim govern.

Que proposen pels pròxims quatre anys?

Simplificar i clarificar l'Ajuntament, fer que els números quadrin. També creiem que és vital no posar traves als comerciants i empresaris que amb la seva activitat creen llocs de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.