Política

Pendents al País Valencià de la participació

Els més de tres milions de votants valencians, participen de la jornada electoral i es troben pendents de la primera onada de dades

El total dels 3.484.597 valencians que tenen dret a vot, protagonitzen la jornada electoral que no ha observat cap mena d'incidència, a excepció feta de sis taules electròniques de Castelló que han fet fallida i han hagut de continuar amb el sistema tradicional de recollida i computació del vot.

Al conjunt del territori valencià, ha hagut absoluta normalitat en la composició i obertura dels col·legis electoral, segons ha informat el conseller Serafín Castellano, en conferència de premsa a primera hora del matí.

Del conjunt de l'electorat, enguany emeten vot per primera vegada 169.000 joves a qualsevol de les 6.482 meses constituïdes.

La primera onada de participació centra l'atenció de les persones interessades pels processos electorals, perquè donarà una foto fixa de la incidència de la Plataforma 15M sobre la jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.