Política

Puigcercós felicita la CUP pels seus bons resultats

El president en funcions d'ERC destaca l'esforç fet des de la base de la formació independentista emergent

El dirigent republicà defuig valorar un acostament entre les dues formacions

El president en funcions d'ERC, Joan Puigcercós, ha felicitat aquest dilluns la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) pels seus resultats a les eleccions municipals d'aquest diumenge.

En la roda de premsa posterior a l'executiva on la direcció del partit ha dimitit en bloc, el dirigent republicà ha expressat el seu “respecte” per l'ascens electoral per la CUP, que ha aconseguit entrar al consistori de ciutats com Girona, on Esquerra ha sortit de l'Ajuntament. “Tinc un gran respecte pels seus resultats, han fet un gran esforç des de la base, i els hem de felicitar”, ha afirmat textualment l'encara líder d'ERC.

Puigcercós no ha entrat a valorar si s'ha de produir un acostament o confluència de les diverses organitzacions independentistes. El que sí ha assenyalat és que “la unitat per la unitat no és necessària, primer cal marcar uns objectius polítics” i a partir d'ells “buscar la unitat d'acció”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.