Política

Carretero: “Carod és tan responsable del fracàs com els altres”

El líder de Reagrupament no entén “de que es queixa” l'expresident d'ERC

Considera que no té “cap diferència ideològica” amb Puigcercós i Ridao perquè tots tres van “donar suport a l'estratègia del tripartit”

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha valorat aquest dissabte la decisió de Josep-Lluís Carod-Rovira d'abandonar el partit i de fer-ho a través d'un carta. “A mi em van fer fora, em van obrir un expedient d'expulsió i no va caldre que fes cap carta”, assegura Carretero, exconseller de Governació amb el primer tripartit i el segon candidat a la presidència d'ERC -que va guanyar Joan Puigcercós- en el congrés d'ara fa dos anys.

En declaracions a Nació Digital, la lectura que fa Carretero de la decisió de l'expresident d'ERC és que “quan Carod no ha tingut el comandament, ha marxat” i atribueix el conflicte a causes exclusivament personals: “No ha tingut cap diferència ideològica amb Joan Puigcercós ni amb Joan Ridao, que sempre van donar suport a l'estratègia dels tripartits”.

Carretero considera que Carod “és tan responsable del fracàs com els altres” perquè, segons recorda, “va ser vicepresident fins a l'últim minut”. “O sigui que no sé veure de què es queixa”, sentencia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.