Política

La Diputació resol les al·legacions al PUOSC

Els ajuntaments gironins han modificat algunes de les seves prioritats, especialment pel que fa al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Fonamentalment, la crisi els ha obligat, segons va explicar ahir el vicepresident de la Diputació, Xavier Soy, a modificar els projectes per canviar-los per d'altres que potser no són tan ambiciosos, però sense renunciar a la subvenció.

Ahir, el ple de la Diputació va resoldre les al·legacions presentades per dinou ajuntaments per modificar alguns dels projectes pel 2012. La major part feien referència a canvis de destinació de les subvencions previstes pel PUOSC, així com a sol·licituds d'augment dels ajuts.

Les al·legacions de canvis de destinació de les partides s'han estimat totes excepte la de l'Ajuntament de la Tallada d'Empordà per fer una oficina de turisme i un centre d'interpretació. En aquest cas, la Diputació l'ha desestimat perquè considera que el projecte no s'adequa a les actuacions objecte del programa específic de la Diputació en el PUOSC. Per exemple, en el cas de Forallac es volia fer un local polivalent municipal i s'ha canviat per fer l'ordenació de l'accés a Peratallada pel camí de la Riera, o Palamós, on es traspassa a la primera fase de l'Edifici de la Ciutadania. En canvi, no s'ha aprovat cap de les al·legacions en què es demanava un increment dels ajuts atorgats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.