Política

Compromís per Paiporta es desmarca de la Mesa de Negociació

Els acords presos no compten amb el vistiplau d'aquesta formació política

Des de la l'Ajuntament de Paiporta s'ha emés una nota de premsa que s'ha enviat als mitjans de comunicació, en la que s'afirma que “tots els grups polítics i els sindicats acordaren de forma unànime el pressupost destinat al personal de l'Ajuntament per a 2012.”

Sobre aquest punt, des de Compromís per Paiporta manifesten que en la Mesa General de Negociació de l'Ajuntament de Paiporta, per decret d'alcaldia, aquest grup polític no té dret a vot. Per tant és impossible que Compromís votara a favor d'este o qualsevol altre acord.

S'ha de dir que els nacionalistes paiportins han rebut la relació de llocs de treball minuts abans de començar la Mesa de Negociació i, per tant no podien en eixe moment fer una valoració de la llista presentada.

En eixe moment i a primera vista van comprovar que en la nova relació faltaven diferents llocs de treball, com són 1 tècnic de l'àrea d'educació, 3 professors de l'EPA i 1 conserge. I així ho van manifestar en la Mesa. També falten els tres llocs de treball de les professores acomiadades de l'Escola d'Adults. Motiu pel qual el grup Compromís assegura que mai votaria a favor (en cas de poder fer-lo) d'aquesta relació presentada.

En aquests moments, els denunciants, continuen a l'espera de que els confirmen si són errors tècnics o realment es van a prescindir d'aquests llocs de treball. És per això que han assegurat que esperen una rectificació per part de l'equip de govern, primer solucionant les errades de la relació si és que són errades, o bé rectificant i restablint els llocs de treball que falten.

També exigeixen que es rectifique la nota publicada en el web de l'Ajuntament i enviada als mitjans de comunicació, en la qual s'afirma que Compromís també ha donat suport a la nova relació de llocs de treball municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.