Política

Correa i Crespo arriben al TSJ

Els presumptes capitosts de la trama Gürtel estan citats a declarar en la causa dels vestits

Dos dels presumptes capitosts de la trama Gürtel, Francisco Correa i Pablo Crespo, actualment internats en la presó de Soto del Real, ja han arribat a la seu del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià per declarar com a testimonis en el juí de la coneguda com a causa dels vestits en la qual es jutja l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, i l'exsecretari general del PPCV, Ricardo Costa, per, presumptament, acceptar regals de les empreses relacionades amb la trama corrupta.

Així, cap a les 10.20 hores ha arribat fins al palau de justícia una ambulància en l'interior de la qual viatjava Correa —que ja va ser traslladat de la mateixa manera en una compareixença anterior davant el jutge a Burgos—, seguida de dos furgons policials, un dels quals transportava Pablo Crespo, han confirmat fonts judicials.

Betoret, present

També ha accedit ja al tribunal valencià, al voltant de les deu del matí, l'antic responsable de gabinet de la Conselleria de Turisme i excap de protocol de la Diputació de València. Rafael Betoret ja ha estat condemnat en aquest mateix procés, igual que l'exvicepresident del Consell, Víctor Campos, després que ambdós reconegueren que van rebre vestits com a regal d'empreses vinculades amb la trama Gürtel i pagaren per això una multa de 9.600 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.