Política

El PSPV considera “contraprogramació” al juí les reunions de Fabra amb consellers

“La foto de hui és la de Camps i Costa en la banqueta”, assevera Carmen Ninet

La portaveu adjunta del grup socialista en les Cort valencianes Carmen Ninet ha acusat el president de la Generalitat, Alberto Fabra, de “malgastar” tota una jornada de treball “tractant de desviar l'atenció informativa inútilment”. Segons l'opinió de Ninet, “encara que Fabra intente contraprogramar el seu antecessor, la foto de hui és la de Francisco Camps i Ricardo Costa asseguts en el banc dels acusats”.

Ninet s'ha expressat en aquests termes en un comunicat en relació amb l'agenda oficial de Fabra per a aquest dimarts, que inclou reunions amb els consellers de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson; de Justícia i Benestar Social, Jorge Cabré; i d'Infraestructures, Territori i Medi ambient, Isabel Bonig.

Segons la diputada socialista, les trobades només serviran perquè Fabra “comence a conéixer els membres del seu propi govern” atés que els consellers van ser nomenats per Camps. “Fabra, el substitut, ni sap qui són, ni té la més mínima idea de quina és l'actual ocupació de cada un”, ha subratllat.

Ninet ha proposat a Fabra que demane explicacions a Johnson per les relacions entre la trama. El PSPV considera “contraprogramació” al juí les reunions de Fabra amb consellers Gürtel i RTVV i el contracte que van signar per 14 milions d'euros amb motiu de la retransmissió de la visita del Papa a València en 2006.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.