Política

Compromís per Paiporta demana que es rebaixe el preu dels cursos per a joves

Es proposa que es rebaixe al 50% el preus dels cursos de monitors de temps lliure organitzats per la regidoria de Joventut

Compromís per Paiporta demana a l'Ajuntament, que rebaixe els preus dels cursos de monitors de temps lliure al menys un 50% (ara el seu cost és de 160 euros) i critica que davant la situació econòmica actual l'Ajuntament no siga sensible a la situació dels joves del poble.

Amb el preu fixat pel consistori es cobrix el 100% del cost del curs per part dels participants i l'Ajuntament no aporta cap partida econòmica.

Segons Pep Val, regidor de Compromís, “cal que l'Ajuntament prenga iniciatives a favor dels joves i a més d'organitzar el curs, assumisca també una part econòmica”. Aquest curs amplia la formació i les possibilitats laborals de les persones que el realitzen. “L'Ajuntament ha de preocupar-se que el màxim de persones puguen accedir a ell i que la qüestió econòmica no siga cap impediment”.

A més, des de Compromís proposen que l'obsessió de l'equip de govern per ser “pioner” l'aplique a la joventut i s'atrevisca a dur endavant propostes que vagen més enllà de festes i bous.

Aleshores què faríem?

Pere Rossell

Si als dirigents del PP els hi lleves la possibilitat d'organitzar bona cosa de festes i bona cosa de bous per als més joves, no sabran què cosa fer més. Acostumats com estan a repetir sistemàticament el que ells van viure de menuts i el que van viure els seus avis, i besavis, no encerten a pensar que els joves de hui en dia, tenen altres punts d'atenció diferent a les banyes dels bous i a les festes amb bona cosa de beguda alcohòlica.

A la gent del PP de Paiporta els interessa que els joves no tinguen criteri com per a organitzar-se i fer cap proposta. D'aquesta manera, ells sempre ixen guanyant. La gent adotzenada i silenciosa, resulta més fàcil de dirigir. Les persones domesticades i tranquil·les, amb pa i circ tenen més que suficient des dels temps de Roma.

A la majoria que governa ara a l'Ajuntament del nostre poble, no se li acut que els més joves vulguen fer intercanvis culturals, que es vulguen relacionar en associacions culturals, esportives i de recerca. No cauen en obrir línies de publicacions de treballs de final de carrera o simplement de recerca local ni tampoc en la necessitat de rehabilitar cases velles perquè puguen oferir-se als joves, ni entenen que als vint anys, hi haja joves del nostre poble que comence a pensar a independitzar-se dels seus pares. Això no ho tenen previst ni ho entenen, perquè quan viatgen per l'estranger, la major part de les vegades ho fan en cotxe oficial o amb representació oficial i no xafen la realitat. Amb un consell de joves que s'organitzara hi hauria més que suficient per saber el que volen i el que necessiten els joves de Paiporta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La justícia suïssa reitera que Tsunami no és terrorisme

barcelona
Política

ERC començarà a negociar amb PSC i Junts per la investidura la setmana que ve

barcelona
judicial

El Suprem suspèn les declaracions de Puigdemont i Wagensberg

barcelona
Josep Xifre Deulofeu
Alcalde de Santa Cristina d’Aro (Tots per Santa Cristina-TxE)

“Som prudents en la inversió; no volem fer cartes als Reis”

Santa Cristina d’Aro
Miguel Comino
Alcalde de Sant Vicenç dels Horts (PSC)

“No tocarem ni un pam de terreny agrícola o parc agrari”

Sant Vicenç dels Horts
Política

ERC ajorna el congrés de Barcelona perquè l’assistència supera l’aforament

Barcelona
israel

Gantz crida a convocar eleccions en la televisió israeliana

barcelona
guerra a europa

Biden i Zelenski signen en el G7 un acord bilateral de seguretat

barcelona
estat francès

L'esquerra francesa tanca un acord per concórrer unida a les eleccions en un nou Front Popular

barcelona