Política

El PSC creu que s'està consolidant una “coalició de govern” entre CiU i PP

Martínez-Sampere qüestiona la geometria variable que diu estar aplicant l'executiu de Mas, “perquè sempre pacta amb els mateixos”

Malgrat l'acostament als populars, els socialistes continuen estenent la mà a l'executiu per contribuir a una sortida més “equitativa” de la crisi

La portaveu d'economia del PSC, Rocío Martínez-Sampere ha afirmat aquest dimecres que al Parlament s'està consolidant una “coalició de govern” entre CiU i PP, després que s'hagi evidenciat l'acostament entre aquests dos grups parlamentaris per tirar endavant els pressupostos del 2012. “Crec que el govern no ha volgut parlar amb nosaltres ni amb altres grups perquè han decidit pactar aquests pressupostos amb el PP”, ha opinat Sampere.

La diputada socialista ha qüestionat la geometria variable que diu estar aplicant el govern, “perquè sempre pacta amb els mateixos”, i ha indicat que aquesta situació “preocupa” el PSC. Tot i això, els socialistes continuaran estenent la mà a l'executiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.