Política

Mas apel·la a l'“esforç” dels catalans per “omplir els calaixos” de la Generalitat

Demana als ciutadans que “facin pinya” per aixecar el país

El president del govern visita la 30a edició de la Fira de Primavera de Campllong

El president del govern, Artur Mas, ha demanat aquest diumenge als catalans “un esforç” per “omplir els calaixos buits” de la Generalitat.

Mas ha visitat aquest diumenge la 30a edició de la Fira Comarcal de Primavera de Campllong, on ha lliurat el premi a la millor vaca frisona.

Després de felicitar als organitzadors i voluntaris de la fira, ha utilitzat l'èxit del certament per emplaçar tots els ciutadans de Catalunya a “fer pinya” per aixecar el país.

“Hem de buscar la inspiració per omplir els calaixos amb l'esforç de tots, no dic amb il·lusió però sí amb l'esforç de tots”, ha manifestat Mas.

La fira, que dura dos dies i aquest any celebra la seva 30a edició, va arrencar aquest dissabte amb més de 7.000 visitants. Especialitzada en productes ramaders i agrícoles, compta amb una seixantena d'estands comercials i més de 140 parades d'artesania i alimentació. Tot i la pluja que ha caigut durant aquest cap de setmana a la zona, els organitzadors esperen superar els 30.000 visitants que van passar per Campllong l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.