Política

Societat civil, partits i sindicats, l'ordre de la manifestació de l'Onze de Setembre

L'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la Independència encapçalaran la manifestació amb la pancarta ‘Catalunya nou estat d'Europa'

La primera formació política serà CiU, seguida d'ERC, Reagrupament, ICV-EUiA, SI, Democràcia Catalana i la CUP

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) encapçalaran la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona, que sortirà a les sis de la tarda del Passeig de Gràcia amb la Gran Via de les Corts Catalanes. Darrera la capçalera, que sostindrà la pancarta amb el lema Catalunya nou estat d'Europa, s'hi situarà Òmnium Cultural i les entitats de la societat civil, seguides dels partits polítics. Segons ha fet públic l'ANC aquest diumenge, l'ordre de les formacions polítiques serà CiU, ERC i Reagrupament, ICV-EUiA, SI, Democràcia Catalana i la CUP. En últim lloc hi haurà els sindicats.

La marxa independentista que ha convocat l'ANC per la Diada de l'Onze de Setembre aglutinarà diverses entitats, partits i sindicats rere el lema 'Catalunya nou Estat d'Europa'. La manifestació sortirà a les sis de la tarda del Passeig de Gràcia amb Gran Via.

La capçalera estarà formada per representants de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que donaran pas a les assemblees territorials i sectorials de l'ANC.

Posteriorment hi haurà Òmnium Cultural, que se situarà al Passeig de Gràcia entre Gran Via i Diputació; les entitats de la societat civil a Passeig de Gràcia entre Diputació i Consell de Cent; CiU al Passeig de Gràcia amb Consell de Cent; ERC i Reagrupament al Passeig de Gràcia amb València; ICV-EUiA al Passeig de Gràcia amb Mallorca; SI al Passeig de Gràcia amb Provença; Democràcia Catalana darrere de SI; la CUP al Passeig de Gràcia amb Rosselló, i finalment els sindicats, que estaran situats a Gran Via entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
POLÍTICA

Vergés afirma que Illa “sempre serà la sucursal del PSOE”

blanes
Estat espanyol

Personalitats de la cultura defensen “la legitimitat democràtica”

Barcelona
Guerra a Gaza

Optimisme al Caire amb l’última proposta de treva

Barcelona

Paneque diu que en educació la prioritat és eliminar els barracons

girona

Cañigueral (ERC):”Som el partit més represaliat de la història"

santa coloma de farners

El PP exigirà control de fronteres i fre a la immigració il·legal

girona
política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona
Estats Units

Biden fa broma amb l’edat: “Sóc un adult competint contra un nen de 6 anys”

Barcelona
política

Crida dels comuns a frenar la dreta com a les generals del juliol passat

l’hospitalet del llobregat