Política

opinió

Full de ruta per a la independència

El poble de Catalunya ha parlat i s'ha expressat amb total claredat: és l'hora de la independència, que Catalunya sigui un nou estat d'Europa. Cal, sense més dilacions, endegar el procés que permeti assolir l'estat català independent el 2014.

Cal:

Assumir la completa sobirania nacional del poble sobre el territori català i declarar al Parlament aquesta voluntat.

Constituir, aquest any 2012, un govern d'unitat nacional de transició a la independència que prepari totes les estructures institucionals necessàries de l'estat català (hisenda, seguretat social, energia, seguretat interior, afers exteriors, etc.).

Integrar al govern d'unitat nacional les forces polítiques que vulguin obrir el procés d'independència i assolir-la en aquesta legislatura.

Assumir la recaptació íntegra de
tots els impostos, taxes i cotitzacions socials, i posar fi així a l'espoli fiscal espanyol.

Endegar les negociacions amb la comunitat internacional per al reconeixement de l'estat català.

Consultar el poble sobre la seva voluntat d'independència, en concordança amb la comunitat internacional.

Complint amb el mandat i la voluntat del poble, que el Parlament aprovi el 2014 la declaració d'independència i la constitució definitiva i irreversible de l'estat català.

Les forces polítiques que hem donat suport a la manifestació de l'Onze de Setembre tenim 86 diputats. Siguem coherents, fem al Parlament i al govern el que reclamem al carrer amb el poble: independència. Siguem dignes del poble de Catalunya, complim la seva voluntat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.