Política

L'exalcaldessa d'Oriola ratifica la seua innocència en el ‘cas Brugal'

Mónica Lorente està imputada en una de les peces separades que investiga possibles irregularitats en l'adjudicació dels contractes de fem

L'exalcaldessa d'Oriola Mónica Lorente (PP) s'ha declarat innocent davant la jutgessa que instrueix la causa oberta per presumptes il·legalitats en l'adjudicació del servei de residus urbans de la ciutat, una de les peces separades del denominat cas Brugal. “És una incomoditat vindre a declarar sobre un assumpte en què no tinc res a veure, ni en el seu sumari ni en el Brugal”, ha afirmat Lorente davant els periodistes després d'eixir dels jutjats d'Oriola.

L'exalcaldessa i actual portaveu del grup popular municipal està imputada pels presumptes delictes de prevaricació, revelació de secret o informació privilegiada, activitats prohibides a autoritats, tràfic d'influències i frau.“M'he declarat innocent dels delictes que se m'imputen”, ha reiterat la portaveu popular als periodistes.

A més, segons ha exposat, ha ratificat davant la jutge del cas, Ana Belén Cordero, el recurs que va presentar el passat mes de setembre contra la interlocutòria de la seua imputació.

L'operació Brugal es va iniciar en els primers mesos de 2006 després que l'empresari Ángel Fenoll difonguera unes gravacions amb un regidor d'Oriola en les quals es posaven de manifest presumptes il·legalitats en l'adjudicació del concurs local de fem, on suposadament va resultar desfavorida la mercantil de la seua propietat, Colsur.

Aquests enregistraments apuntaven que una altra de les mercantils aspirants suposadament hauria ofert diners a dirigents polítics barata resultar adjudicatària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.