Política

La Policia confisca nombrós material a la seu barcelonina de Método 3

La documentació és analitzada en la mateixa agència de detectius perquè el volum intervingut “dóna per omplir fins a deu furgonetes”

Els quatre detinguts probablement passaran demà a disposició judicial

La Policia Nacional ha confiscat aquest dimarts a la seu de l'agència de detectius Método 3 a Barcelona nombrosa documentació, que serà analitzada en el mateix lloc perquè el volum intervingut, segons fonts policials, “dóna per omplir fins a deu furgonetes”.

Les fonts han informat que el jutjat ha determinat que la documentació trobada a la seu barcelonina de l'agència es revisi allà mateix, de manera que es mantindrà un dispositiu per custodiar el material a l'oficina central de Método 3, ubicada al número 520 de l'Avinguda Diagonal.

En el registre en la delegació madrilenya, situada al carrer Concepción Bahamonde, la Policia Nacional ha intervingut dos ordinadors i diverses carpetes, que seran traslladades a dependències policials les pròximes hores.

Les fonts no han facilitat dades sobre els registres dels domicilis particulars dels quatre detinguts ahir en relació amb la suposada trama d'espionatge polític a Catalunya, però si han precisat que probablement passaran demà a disposició judicial.

Els agents han iniciat a la tarda els registres, amb la presència a la seu de Método 3 a Barcelona del propietari de l'empresa, Francisco Marco, i la participació dels fiscals anticorrupció designats per investigar el cas, Emilio Sánchez-Ulled i Fernando Bermejo.

La investigació la duu a terme la Policia Nacional arran d'una denúncia presentada davant aquest cos pel PP català, en considerar que la líder del partit, Alícia Sánchez-Camacho, va ser víctima d'espionatge durant un dinar que va mantenir al restaurant La Camarga de Barcelona amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

L’Església Metodista autoritza que hi hagi clergues homosexuals

barcelona

Vergés (Junts): “Hem vingut a gestionar tots els temes”

olot
escòcia

L’SNP supera una moció de censura al Parlament

barcelona
política

Puigdemont reprèn la campanya entrant en el cos a cos amb els socialistes

barcelona

ERC reivindica l’atur més baix dels últims 15 anys

girona
xina

Pequín controlarà per llei la informació de les xarxes socials

barcelona
JUDICIAL

Villarejo, citat a declarar com a investigat per l’Operació Catalunya

barcelona
regne unit

Detenen els primers immigrants que s’enviaran a Ruanda

barcelona
Política

Sánchez reapareix a la Fira d’Abril en plena campanya del 12-M

barcelona