Política

EU reclama mesures especials de seguretat amb motiu d'una manifestació d'España 2000 a Carlet

La convocatòria dels ultres s'ha fet sota el lema “Als nostres pobles, manca feina i sobra immigració”

El diputat Ricardo Sixto recorda que en altres ocasions les manifestacions han acabat amb agressions racistes

El diputat per València d'Esquerra Unida del País Valencià-Els Verds al Congrés, Ricardo Sixto, ha sol·licitat aquest dimecres un dispositiu policial que assegure la protecció de la població immigrant de Carlet amb motiu de la manifestació convocada aquest proper dissabte per España 2000. Segons el que ha expressat Sixto a través d'un comunicat, “resulta lamentable que els immigrants patisquen una jornada de terror i de por davant un grupuscle de racistes”. El diputat ha recordat altres convocatòries de la ultradreta que han acabat amb agressions racistes.

“A Carlet i a la resta del País Valencià allò que sobra no és la immigració sinó la discriminació i el racisme”, ha manifestat Ricardo Sixto en referència al lema de la convocatòria: “Als nostres pobles, manca feina i sobra immigració”. El diputat d'EUPV ha demanat a la delegada del govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de León, un dispositiu policial especial per aquesta jornada garantisca la seguretat de la població immigrant de Carlet i la contornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.