Política

Mursi, retingut pels militars

El portaveu dels Germans Musulmans assegura que el fins ahir president d'Egipte ha estat traslladat al Ministeri de Defensa

El fins aquest dijous president d'Egipte, Mohamed Mursi, ha estat traslladat aquesta matinada al Ministeri de Defensa, segons ha informat el portaveu dels Germans Musulmans, Gehad El Haddad, a través del seu compte oficial a la xarxa social Twitter. “El president Mursi ha estat separat del seu equip presidencial i traslladat al Ministeri de Defensa”, ha assegurat el membre del grup islamista.

Anteriorment, El Haddad havia informat que Mursi estava retingut en les instal·lacions de la Guàrdia Presidencial. En canvi, fonts consultades per l'agència Reuters apuntaven que es trobava en instal·lacions d'Intel·ligència Militar.

Pel que fa a l'equip presidencial, El Haddad ha assenyalat que uns segueixen retinguts per la guàrdia presidencial, mentre que “altres han estat posats en arrest domiciliari”.

L'exèrcit ha complert aquest dimecres l'ultimàtum de 48 hores que va donar dilluns al govern per atendre les demandes populars i ha derrocat Mursi, situant en la Presidència el president del Tribunal Constitucional, Adly Mansour.

El full de ruta acordat per les Forces Armades i l'oposició implica crear un govern de tecnòcrates que s'encarregui de liderar la transició fins que s'esmeni la Carta Magna i poden celebrar-se eleccions presidencials i legislatives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.