Política

La tensió es manté a Egipte després dels disturbis de divendres que han provocat 30 morts

El president interí fa una crida al diàleg per trobar una sortida als enfrontaments entre partidaris i detractors de Mursi

Els Germans Musulmans rebutgen participar en la reunió amb Mansur, a qui consideren un president “il·legítim”

La tensió segueix viva a Egipte després que aquest divendres morissin una trentena de persones en enfrontaments entre les forces de seguretat i seguidors del derrocat president Mohamed Mursi.

El Partit Justícia i Llibertat, el braç polític dels Germans Musulmans egipcis, ha rebutjat aquest dissabte la proposta de diàleg llançada pel president interí del país, Adly Mansur. Els Germans Musulmans “no participaran en la reunió de diàleg nacional que ha convocat el president il·legítim Mansur”, han assegurat en un comunicat. Pel Partit Justícia i Llibertat, l'únic president legítim és Mohamed Mursi. A més, els islamistes mantenen la crida a la mobilització contra el cop d'estat militar.

Mansur s'ha reunit aquest dissabte amb el ministre de Defensa i cap de les Forces Armades, el general Abdel Fatah al Sisi; el ministre de l'Interior, Mohamed Ibrahim; i altres dirigents polítics per analitzar la situació en el país després dels enfrontaments entre partidaris i detractors de Mursi que han provocat diversos morts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.