Política

Entitats i partits, amb la festa del 3-A

Encapçalats per l'ANC, Òmnium i l'AMI, trenta-una entitats, partits i sindicats donen suport al festival

El dissabte 3 d'agost és la data del festival Catalunya Vol Viure en Llibertat i amb Dignitat, que pretén omplir la Devesa de Girona en un clam del nostre poble i de la seva gent per exigir el dret a decidir. Entre el concert del Camp Nou i la Via Catalana per la Independència de l'Onze de Setembre, arriba la tercera edició d'una festa de reivindicació nacional que es va iniciar el 29 de juliol de 1992 per protestar contra la detenció indiscriminada d'independentistes catalans ordenada pel jutge Garzón. L'any passat, en la mateixa data, vint anys després del primer concert, la Devesa de Girona es va omplir en una festa reivindicativa per cridar ben alt que Catalunya vol viure en llibertat. El 3 d'agost d'aquest any, el crit tornarà a ser vigent i s'hi afegirà que Catalunya vol viure amb dignitat.

Trenta-una entitats, associacions, clubs, partits polítics i sindicats, entre els quals hi ha CDC, ERC, UDC, les CUP, SI i Reagrupament, així com organitzacions juvenils d'aquests partits donen suport a la festa reivindicativa. Tampoc no hi falten els sindicats majoritaris, la Plataforma per la Llengua, Som Escola i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. Un festival amb un concert de vuit hores, amb catorze grups de primer nivell i moltes sorpreses que el converteixen en una festa per a tota la família.

Ja tens la teva entrada per al festival?

Les entrades anticipades per al festival del 3 d'agost a la Devesa de Girona ja són a la venda. L'entrada anticipada es pot comprar per internet, entrant a la plana www.llibertatidignitat.cat o bé al web www.elpuntavui.cat. També es pot trucar al telèfon 902 221010 en hores d'oficina. El preu de l'entrada anticipada és de 12 euros i en el cas dels menors d'onze anys és de 2 euros. Hi ha preus especials per als subscriptors d'El Punt Avui i El 9. I també per a tots els socis de les entitats col·laboradores, que podran comprar les seves entrades al preu de 8 euros. Hi haurà atenció telefònica dissabte i diumenge. El preu el dia del festival serà de 20 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Cañigueral avisa que si no governen “moltes coses quedaran aturades”

cassà de la selva
regne unit

Carles d'Anglaterra reprendrà dimarts l’agenda pública

barcelona
unió europea

La CE posa objeccions a la fusió entre Iberia i Air Europa

barcelona
Política

Mor Frank Field, ministre de la Seguretat Social en el primer govern de Tony Blair

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona