Política

Els Socialistes de Bellreguard acusen l'alcalde de faltar a la veritat

L'acusació està relacionada amb el canvi de data de les festes del poble proposades pel seu equip de govern

Després de la polèmica pel canvi de la data de festes que el govern local proposara a les associacions del poble al·legant la seua coincidència amb les de Gandia, l'alcalde de Bellreguard Jaume Ascó, amb les seues declaracions a un mitjà de comunicació comarcal i en opinió dels socialistes ha volgut confondre un altra vegada a l'opinió pública.

En les dites declaracions, Jaume Ascó assegura que les dates de les festes locals de Bellreguard no es canvien i que la proposta per a tal canvi havia sorgit de diferents associacions locals, però que al final la pràctica totalitat d'elles no va estar d'acord amb la proposta.

La realitat és que l'alcalde Jaume Ascó i el seu equip de govern a iniciativa pròpia, va convocar a diverses associacions locals per tal comunicar-los la possibilitat de canviar les dates de les festes de Bellreguard, ja que coincidien amb les de Gandia, demanant una resposta en 48 hores. En eixe mateix moment alguns representants dels col·lectius locals ja van comunicar la dificultat de prendre una decisió d'aquesta importància en tan poc de temps encara que malgrat això, finalment la reunió va tindre lloc amb el vot en contra de totes les associacions llevat de dues d'elles, fent fracassar l'intent del govern popular.

El grup socialista ja va denunciar al plenari del mes de juliol el que considera un greu menyspreu als grups de l'oposició donat que no van ser convidats a aquesta reunió tot i ser els màxims representants del poble i els que en última instància han d'aprovar les dates per a les festes de caràcter local.

Aquesta, afirmen els socialistes, “és una prova més de la manca de transparència en la gestió política dels assumptes d'interés de Bellreguard que practica l'equip de govern popular qui a més a més, demostra cada dia que les decisions sempre són precipitades, no obeeixen a cap projecte polític perquè no el tenen i mai tenen objectius clars, i el que és més greu, tot això sense respectar a la resta de grups polítics de la corporació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona