Política

Garrigosa assegura que “ningú ens va demanar” ni els va “forçar” a anar al míting d'ERC

Assegura que la decisió la van prendre a última hora

Lamenta les crítiques rebudes i explica que la seva presència a l'acte central de la coalició era per donar suport a Ernest Maragall

La dona de Pasqual Maragall, Diana Garrigosa, ha tret ferro a l'enrenou causat per l'assistència del seu marit a un acte de campanya d'ERC i Nova Esquera Catalana (NECat) a les eleccions europees del pròxim 25 de maig.

Garrigosa ha assegurat en conversa telefònica a RAC1 i Catalunya Ràdio que ningú els va forçar a assistir, i que la seva presència a l'acte va ser fruit d'una decisió presa a darrera hora. Segons ha dit, perquè Pasqual Maragall va mostrar un “interès especial” a anar-hi per donar suport al seu germà Ernest.

“No se sap que el meu marit sempre ha estat disposat a escoltar els altres? Que sempre ha estat disposat a fer coalicions? A entendre's?”, ha afegit.

L'esposa de Pasqual Maragall ha relatat avui que diumenge al matí, quan estaven a punt de marxar en cotxe al Coll d'Eres per assistir a un acte d'homenatge del poeta Joan Maragall, Garrigosa li va comentar al seu marit “Llàstima que coincideixi amb el míting de l'Ernest”. Va ser aleshores quan el qui va ser president del govern entre els anys 2003 i 2005 va mostrar “un interès especial” a anar-hi. “Com és natural”, ha indicat Garrigosa.

Tot i ser conscients de la “importància” d'assistir a l'acte polític, Garrigosa no ha entén el gran rebombori generat. “És una llàstima que n'haguem de parlar, perquè ahir no va passar res”, ha sentenciat.

Pel que fa a les crítiques rebudes –la notícia de la presència de la parella Maragall-Garrigosa a l'acte central d'ERC ha encès les xarxes socials–, s'ha limitat a respondre que “avui dia és molt fàcil dir qualsevol cosa”. S'ha referit, a més, al fet que Pasqual Maragall està diagnosticat des del 2007 d'Alzheimer. “El que m'agradaria dir a totes aquelles persones que coneixen una mica la malaltia és que la meva impressió és que els malalts han de sortir al carrer”, ha declarat. “Si els deixes tancats a casa, es precipita la malaltia”, ha continuat. “No m'imagino el meu marit tancat a casa. Quan mostra interès per una cosa hi anem. I no passa res”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Puigdemont suspèn l’agenda d’avui per la defunció de la seva mare

barcelona
Estat espanyol

Sánchez avança a les 11 la compareixença per anunciar si continua al capdavant del govern o no

barcelona
Estat espanyol

Sánchez revela avui la decisió després d’una onada de suport

Barcelona
política

Zero girs de guió per consolidar el vot convençut

barcelona
crònica

Comunes contra el casino

Clara Ponsatí
Candidata d’Alhora

“Els partits independentistes s’han entregat a Espanya”

Barcelona

El nou Trueta, el gran repte

Girona
infraestructures

Pistes independents: la clau

Barcelona
Estat espanyol

Unes cinc mil persones es manifesten en suport de Sánchez davant el Congrés

Barcelona