Política

El PP diu que Mas cau en “l'esperpent” i garanteix que el 9N no hi haurà consulta 

El portaveu del grup popular al Congrés, Alfonso Alonso, creu que el president del govern “segueix recorrent el camí del seu fracàs polític”

El dirigent del PP assegura que el 9 de novembre “es garantirà el compliment de la llei i l'Estat de Dret funcionarà”

El portaveu del grup popular al Congrés, Alfonso Alonso, ha garantit aquest dimarts que el pròxim 9 de novembre no es farà cap consulta a Catalunya “li digui com li digui” el president de la Generalitat, Artur Mas.  Ha acusat Mas de frau de llei i d'actuar dins d'un esperpent: “Segueix recorrent el camí del seu fracàs polític”, ha rematat.  

En declaracions a la cambra baixa, el dirigent popular ha definit com una “cortina de fum” la consulta ‘alternativa' que ha proposat fer Mas -mitjançant una votació en locals de la Generalitat el 9 de novembre-.

Després de posar en relleu les dificultats que, segons ha recalcat, té ara Mas amb la resta de partits a favor de la consulta, i el fet que sembla que dóna per trencat l'acord que tenia amb ells -ha dit Alonso-, el portaveu ha apuntat que el mandatari català “s'està convertint en un president en frau de llei”.

Per això l'ha avisat que “ha d'assumir que hi ha un Estat de Dret, que ha de complir amb les lleis” i ha subratllat que el mateix Mas sap perfectament que no pot saltar-se la llei ni per dalt ni per sota.  

“El 9 de novembre es garantirà el compliment de la llei, l'Estat de Dret funcionarà.  Mas sap perfectament que no hi haurà cap referèndum el dia 9 de novembre, li digui com li digui”, ha sentenciat.  

Per a Alonso, després de les declaracions realitzades aquest dimarts pel president català s'obre un altre episodi: “En aquest moment, per ser suau i no qualificar-lo d'una manera molt forta, el president ja cau en l'esperpent”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia