Política

L'Ajuntament d'Algemesí cedeix la sala polivalent sense controlar la seguretat

Més Algemesí denuncia que tampoc no recapta ni un sol euro i incompleix la normativa aprovada

L'ús i gestió de la Sala Polivalent amb capacitat per a mil persones del Centre Polivalent es fa totalment al marge de la llei i amb un criteris totalment arbitraris i partidistes, en opinió del grup polític Més Algemesí.

De fet aquesta formació am representació municipal, ja ha denunciat públicament aquesta pràctica i donat que es fa cas omís dels advertiments es planteja anar un pas més enllà perquè s'està perjudicant tant la hisenda pública com s'està posant en perill la seguretat de les persones.

Malgrat haver-se celebrat més d'una desena d'actes no organitzats pel propi ajuntament, durant el primer semestre, i segons consta en l'estat de comptes municipals, la recaptació per ús del Centre Polivalent d'aquest període fou de zero euros, quan la realitat és que s'ha cedit a associacions o entitats que deurien haver pagat. Però sí s'ha deixat de cobrar 1.000€ diaris a entitats que segons les ordenances que el propi PP aprova a les que no se'ls pot bonificar per no estar inscrites en el registre municipal d'associacions, el més increïble encara és que havent demanat accés als expedients de cessió que deuria de tramitar urbanisme, no s'han pogut consultar perquè no existeix.

L'ajuntament cedeix una Sala amb capacitat per 1.000 persones sense exigir a l'entitat a la qual se cedeix que presente la memòria descriptiva, el plànol de distribució i corredors, l'assegurança pertinent, el pla d'emergències... que marca l'ordenança i la normativa superior. Tot això, que deuria constar en l'expedient d'urbanisme, no consta perquè no existeixen expedients. La cessió i autorització de la Sala Polivalent és un assumpte que gestionen directament els polítics que no informen al tècnics.

El PP s'entestà en aprovar unes ordenances d'ús i unes ordenances econòmiques del Polivalent que estaven mal fetes i que no eren adequades, però com sempre fa cas omís del que li diuen els altres, les aprovaren en setembre de 2013 i per tant són obligatòries des de que entraren en vigor en desembre.

Per a Més Algemesí, “el PP fa un ús clarament partidista i electoralista de la sala Polivalent. Primer acorda que tot el món ha de pagar, però després la cedeix gratuïtament a aquell amb qui vol per quedar bé per guanyar vots i fer clientelisme”.

Els ecovalencianistes d'aquesta vila consideren molt greu el fet que allí s'hagen celebrat sopars o festes sense que conste cap distribució dels assistents o cap pla d'emergència perquè es posen en perill vides humanes. Si no vegem un canvi d'actitud actuarem en conseqüència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

àfrica

Tropes russes entren en una base que acull soldats nord-americans a Níger

barcelona
política

Illa remarca ara que descarta un acord amb Junts

barcelona
estat espanyol

L’ONU demana mesures contra les lleis revisionistes de PP i Vox

barcelona
regne unit

Cop dels laboristes a Sunak

barcelona
guerra a gaza

Turquia talla totes les relacions comercials amb Israel

barcelona
Àlex Neira
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres (PSC)

“Venia de fer de policia amb molts quilòmetres de carrer”

Sant Andreu de Llavaneres
12 DE MAIG

El ‘presidente’ és Pedro

Sant Boi de Llobregat

Més mobilitat ferroviària

Girona
política

Estudiants desencantats