Política

Duart defensa la Diada també en rendibilitat

La cobertura de TV3 va tenir un cost de 162.000 euros; la del 2011, 358.000

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, va considerar com a “adequada i proporcionada” la cobertura que TV3 va fer de la Diada i alhora en va defensar la rendibilitat en termes de costos i audiència. A petició del diputat de CiU, Albert Batalla va informar que el cost de la cobertura de la V va ser de 162.000 euros, amb una audiència del 25,5%. Duart va comparar aquestes dades amb les de la Diada del 2011, en la qual la programació de TV3 va tenir un cost de 358.712 euros amb una audiència del 15,4%. TV3 va programar la nit de la Diada del 2011 el telefilm Terra baixa, a la tarda es van reemetre Les veus del Pamano i un concert de Sopa de Cabra.

Quant a la cobertura de la mobilització dels partits i les entitats unionistes coincidint amb el 12 d'octubre, Duart va contestar que si la “proporció” de temps destinat en els informatius s'hagués decidit en funció dels assistents, “la cobertura no hauria estat la mateixa”. “Se li va donar una rellevància que altres actes amb xifres rellevants no tenen”, va assegurar. El PSC, el PP i C's van qüestionar la cobertura del cas Pujol: van parlar de desproporció entre el volum d'informació del 9-N i la que s'ha dedicat a l'expresident. El director de TV3, Eugeni Sallent, va contestar amb xifres que “parlen per si soles”. Segons va relatar, en els 97 dies transcorreguts des de la confessió de Pujol fins avui, els TN hi han dedicat 25 obertures i en total se n'han fet 116 notícies i un debat al .Cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona