Política

Elvira García es presenta a la reelecció com alcaldessa d'Alaquàs

Es compromet a renovar la confiança de la ciutadania sota les sigles del seu partit ni encoratja els presents a confiar amb el futur

Amb les mans esteses de cara a l'auditori, l'actual alcaldessa d'Alaquàs i futura candidata a la reelecció, manifestà la voluntat de tornar a assumir aquesta responsabilitat i a continuar aplicant una política basada en la igualtat i el bé comú.

El Nou Auditori d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, va acollir ahir dimecres 10 de desembre, l'acte de proclamació de la candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia. Elvira Garcia, voltada de la gent que li té estima i de gran part de la militància socialista local, va acceptar aquest repte de la mà del militant més jove (que en castellà) proclamà “ser d'esquerres, créixer en democràcia i comptar amb tots els mitjans per desenvolupar-se com a persones”.

La candidata a la reelecció, vol consolidar el projecte socialista amb el suport majoritari de la ciutadania i desitja el bé comú per damunt de tot. Es proclamà com a una persona preocupada per la realitat que ara viu el poble pla i manifestà haver pres totes les decisions des de la perspectiva d'una “dona alaquasera i socialista”.

Respecte del clima de desconfiança existent entre la ciutadania i els polític en general, Elvira García afegí en el seu discurs, que “a Alaquàs els embolicadors no tenen cabuda” i defensà l'honradesa i el bon fer del seu equip de regidors i regidores.

Acabà el parlament d'acceptació, fent referència als indignats, tot dient que “s'ha d'estar indignat, però ens hem de comprometre com a poble. La nostra utopia s'anomena Alaquàs, el nostre lloc en el món”.

Poca presència orgànica

Pere Rossell

Segurament estava revist per la candidata, però hom va observar poca presència de responsables polítics del seu partit, llevat d'una aparició al vídeo promocional i l'assistència de l'alcalde d'Albal i diputat provincial.

Cal destacar també, antics polítics i veïns del poble d'Alaquàs, entre els quals s'hi trobava el que fos primer alcalde democràtic, Albert Taberner i el mític secretari de finances del PSPV-PSOE, Antoni Castro.

Al voltant de l'actual alcaldessa d'Alaquàs, tot el seu equip de regidors i regidores (amb comptades absències), i els que han de formar part de la pròxima candidatura. Vinguts de fora, representació d'Aldaia, Paiporta i poca cosa més.

Com va dir el presentador de l'acte i actual regidor de comunicació, hi estaven “les mateixes persones, amb les mateixes conviccions, els mateixos amics i es proposaven les mateixes polítiques”.

Al vídeo de presentació se subratllà la visió holística de la candidata i actual alcaldessa, capaç d'interrelacionar-se amb tots els grups socials de la vila amb un tarannà proper, vital i marcada per l'honradesa, el treball i la dignitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia