Política

Homs anuncia que “dijous o divendres” hi haurà novetats per desencallar la negociació sobre el procés

El conseller de Presidència avança que en els pròxims dies o en les “pròximes hores” es produirà una reunió a cinc bandes, sense donar més detalls

El també portaveu del govern indica que la trobada s'havia de produir aquest cap de setmana però la concentració a París ho ha impedit

El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha afirmat aquest diumenge que “dijous o divendres” de la setmana que ve hi haurà esdeveniments que desencallin l'actual situació, en un moment d'intenses negociacions entre el president Artur Mas i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, amb vista a unes plebiscitàries.

En vigílies d'una setmana transcendent en la qual el president de la Generalitat es reunirà de nou amb Junqueras, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), per intentar arribar a un acord sobre la configuració de les llistes electorals, Homs ha assegurat que “dijous o divendres” es preveu que hi hagi novetats.

En declaracions als mitjans durant la seva visita a la Festa dels Tonis de Taradell (Osona), el també portaveu del govern ha explicat que aquesta nova reunió a cinc bandes havia d'haver-se celebrat aquest mateix cap de setmana, però que la manifestació de París contra els atacs terroristes, a la qual ha assistit Mas, ha obligat a ajornar-ho fins a la setmana que ve.

En aquest sentit, el conseller ha precisat que la reunió se celebrarà en els pròxims dies o en les “pròximes hores”, sense donar més detalls.

Davant les preguntes dels periodistes, Homs ha demanat aparcar per un dia l'actualitat política catalana perquè “el missatge rotund que avui surti de Catalunya sigui que no és acceptable que hi hagi gent que per la via de la violència vulgui imposar les seves tesis. Estem a favor de la democràcia, de la llibertat i de la tolerància”, ha dit en referència a la manifestació de París.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia