Política

Els eurodiputats Jordi Sebastià, Ernest Maragall i Jill Evans han visitat Burjassot

Aquesta vesprada tenen prevista una conferència a lO'ctubre Centre de Cultura

El Diputat de Compromís i regidor a Burjassot, Emili Altur, ha acompanyat aquest matí els Eurodiputats Jordi Sebastià, Ernest Maragall i Jill Evans, membres de la comissió de d'Educació i Cultura del Parlament Europeu pel grup ALE-Verds, al CEIP Sant Joan de Ribera per a que l'AMPA els explicara de primera mà la situació en què es troba el col·legi.

A l'acte han assistit també membres del Col·legi Públic Ciutat de Cremona, d'Alaquàs, que també han hagut de lluitar perquè la Conselleria no els tancara la línia de 3 anys.

En la seua visita a Burjassot han pogut intercanviar impressions amb membres de les AMPA, la junta directiva dels centres i la FAPA.

L'objectiu d'aquesta visita no és altre que mostrar als membres de la comissió de cultura i educació del Parlament Europeu la situació que viu la comunitat educativa dels centres en lluita al País Valencià marcats per una situació de provisionalitat des de fa més de 20 anys en alguns dels casos.

Tant Ernest Maragall com Jill Evans son coneixedors de l'informe del Banc Europeu d'Inversions (BEI) pel que respecta a l'ús que ha fet la Conselleria d'Eduació i Cultura de la Generalitat Valenciana i han volgut veure amb els seus propis ulls aquesta realitat i intercanviar impressions amb l'AMPA i la direcció dels centres.

De vesprada i al Centre de Cultura Octubre, intervenen en una conferència - debat que sota el títol genèric d'“Europa, economia i societat”, abordaran els temes més punyents que ara mateix preocupen i interessen l'europarlament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia