Política

Joves amb Compromís per Torrent defensen l'educació pública

Van protagonitzar durant el darrer plenari, una acció silenciosa i contundent contra aquesta decisió municipal

  • Components de la noca executiva de Compromís per Torrent. EL PUNT AVUI.
  • VÍDEO: Moment del "plante" silenciós davant del plenari

En el Ple de l'Ajuntament, el PP de Torrent va presentar una moció en defensa de l'educació concertada. Des del Grup Municipal de Compromís per Torrent es varen proposar esmenes per tal que la moció també incloguera la defensa de l'educació pública.

El PP va manifestar que les rebutjaria. És per això que des de Joves amb Compromís per Torrent es va decidir fer una acció en el Ple per denunciar aquest atac del PP i que va consistir a mostrar en silenci uns cartells.

Víctor Medina, portaveu de les joventuts ecovalencianistes i número 4 de la llista de Compromís per Torrent, així mateix, ha respost les declaracions del President de Nuevas Generaciones del PP de Torrent, Nacho Carratalá, emeses en nota de premsa, en què qualificava d'”esperpento” la reivindicació per una educació pública de Joves amb Compromís: “Ja sabem que a la gent del PP els sembla ‘esperpèntic' que la gent puga expressar les seues opinions. A Compromís, per exemple, el que ens sembla esperpèntic és que la Guàrdia Civil haja hagut de registrar la Conselleria d'Educació en la investigació per malversació de fons que havien d'haver anat a l'educació concertada que hi ha oberta a denúncia de Compromís.”

En aquest mateix sentit, Medina ha afegit que “com sempre, les defenses que fa aquesta gent es queden en les paraules i sempre de cara a eleccions: es posen una polsereta amb la bandera d'Espanya mentre tenen comptes en Suïssa per evadir impostos i fan enceses declaracions de fervor per l'educació concentrada mentre els furten diners. El que haurien de fer és preguntar a la seua jefa María José Catalá què ha d'amagar perquè la Guàrdia Civil registre la seua Conselleria perquè la Justícia està investigant 6 anys de pagaments per pressumpta prevaricació, malversació de fons i falsedat en document públic”.

Finalment, Medina ha recordat que “les poques declaracions o actuacions que es recorden de Nuevas Generaciones a la nostra ciutat han sigut per atacar a Compromís, com novament tornen a demostrar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia