Política

Militants i simpatitzants d'Alternativa Socialista se sumen a Guanyem Torrent

La formació farà una presentació oficial del seu projecte polític el dimarts 10 de març

Aquesta formació política disseminada arreu de l'Estat, han optat per afegir-se a la proposta que realitza Guanyem Torrent, a fi de plantejar punts de trobada i poder caminar en la mateixa direcció amb l'objectiu de guanyar la municipalitat d'aquesta localitat de l'Horta i recuperar l'empoderament de la ciutadania.

Militants i simpatitzants d'aquesta formació socialista han manifestat la disposició de treballar conjuntament, amb la finalitat d'aconseguir una representació ampla al consistori d'aquesta localitat i han signat un document mitjançant el qual, es comprometen a aconseguir un programa electoral i unes llistes de candidates i candidats que seran discutides i aprovades a les assemblees de Guanyem Torrent”.

És així com al gran nombre d'independents que componen aquesta plataforma ciutadana torrentina, s'afigen i incorporen a un espai comú que ja ocupen altres militants d'altres formacions i procuraran completar aquesta coalició electoral amb altres partits, que defensen el Manifest i el Decàleg de Guanyem Torrent.

També han acordat respectar el Codi Ètic de la coalició, norma que regirà les pràctiques i accions que les persones integrants de la Plataforma Electoral, hauran de complir en l'exercici de les funcions pròpies com a càrrecs públics i, assenyalen, que aquest acte formal de confluència “suposa un primer pas per aconseguir la garantia d'un bon resultat en les properes eleccions municipals de maig de 2015”.

Assemblea decisiva

La comissió encarregada de redactar el Programa Electoral de la Coalició, bastit amb la participació de les més d'una desena de grups de treball de Guanyem Torrent, que aporten les conclusions de les diferents jornades celebrades fins ara, presentarà davant l'assemblea del proper dissabte 14 de març, un primer esborrany susceptible de ser esmenat pel conjunt de persones que ara constitueix Guanyem Torrent. D'aquesta manera, entre el 14 i el 20 de març s'obre un espai de participació per a recollir allò que la ciutadania torrentina opina que s'ha de desenvolupar durant el proper quadrienni.

Aquesta assemblea també serà testimoni de l'esborrany de llista de candidates i candidats que opten a representar Guanyem Torrent en el proper consistori i començarà un temps electoral per a rematar el conjunt de la proposta, que acabarà el proper dissabte 28 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia