Política

Compromís per Torrent demana per tercera vegada una factura i una enquesta

El treball demoscòpic va costar 21.755 euros a la municipalitat torrentina

El grup municipal de Compromís per Torrent ha demanat per Registre d'Entrada el contracte, la factura així com el contingut d'una enquesta d'opinió encarregada per l'Alcaldessa Folgado el 27 de maig de 2014.

Aquesta petició d'informació és la tercera vegada que Compromís la sol·licita a Alcaldia, la qual aprovà la despesa mitjançant el Decret número 1881/2014 de 27 de maig. A les peticions per escrit han de sumar-se les verbals efectuades en diferents plens de l'Ajuntament de Torrent, sense que fins al moment s'haja tingut cap resposta per part de l'Alcaldessa Folgado o algun dels membres del govern municipal.

La primera petició per escrit data del 13 de novembre de 2014 i la segona va ser presentada el 5 de gener de 2015, a les quals se suma la tercera registrada ara.

Per a Compromís per Torrent l'Alcaldessa Folgado amaga informació a la ciutadania i als grups polítics de l'oposició, vulnerant el Reglament Orgànic del Ple així com els principis bàsics de transparència de la qual presumix el govern del Partido Popular.

Finalment des de Compromís s'ha insistit en el fet que aquesta enquesta de la qual ningú, excepte el PP, coneix el seu contingut, ha sigut costejada per tots els torrentins i les torrentines, que haurien de ser els primers en ser informats sobre el seu objectiu, la naturalesa de les preguntes formulades i els resultats derivats de la mateixa, atés que amb 21.755€ de cost Folgado està utilitzant fons del pressupost per al seu ús personal i partidista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia