Política

El govern valencià “decebut” amb Rato

La consellera portaveu expressa la decepció com a partit per la detenció de l'exvicepresident del govern amb José María Aznar

Considera que cal conèixer com abans millor les dades dels possibles defraudadors que es van acollir a l'amnistia fiscal

La consellera portaveu del govern valencià, María José Catalá, ha mostrat aquest divendres decepció amb l'exvicepresident del govern espanyol Rodrigo Rato per la seua detenció i escorcolls per presumptes delictes de frau, alçament de béns i blanqueig de capitals. A preguntes dels mitjans en roda de premsa posterior al ple del Consell, Catalá ha dit que tot i que ja no exerceix responsabilitats, en el seu dia sí les va tenir en governs del PP i que com a partit sent “profunda decepció”. La consellera ha remarcat que “la justícia és igual per a tothom” i ha confiat que “s'arribe fins a l'últim extrem i que si hi ha responsabilitats les persones que les hagen pogut cometre assumeixen conseqüències”.

Amb tot, Català ha demanat no generalitzar en totes les persones que tenen responsabilitats polítiques. Preguntada sobre si es mostra partidària de fer públics els noms dels 705 defraudadors sospitosos que es ven acollir a l'amnistia fiscal, la consellera portaveu ha indicat que “com abans es coneguen les dades millor per a tothom, aquests processos no és bo per a ningú que es facen llargs”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia